Waar is het vertrekpunt van de fietstocht?

We verzamelen op volgend adres: Grauwwerkersstraat 29, 8000 Brugge. Mogen we je vragen 10 minuten voor vertrek van de tocht aanwezig te zijn. In geval van vertraging, vragen wij je ons op te bellen op nummer +32(0)471 74 59 40.
Adres: Grauwwerkersstraat 29, 8000 Brugge

Kan ik last-minute boeken?

We raden je aan om uw tocht op voorhand te reserveren. Plaatsen zijn beperkt. Je kunt dit doen door op de knop boek nu te drukken. Last minute boekingen zijn enkel mogelijk indien er nog plaats vrij is. Dit kan via telefoon op nummer +32(0)471 74 59 40.

Is het mogelijk om m'n reservatie nog te wijzigen?

Het is mogelijk om de datum van je reservatie te wijzigen tot 48 uur voor vertrek. Je kunt ons contacteren per telefoon +32(0)471 74 59 40 en wij stellen je graag een alternatief voor.

Wat in geval van annulatie?

Kostenloze annulatie is mogelijk tot 48 uur voor vertrek. Indien u later annuleert, brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Wat zit er in de kinderpicnic?

Apero: salami & kerstomaatjes

Hoofdgerecht: wrap met kip & sandwich met kaas en ham

Dessert

Vers geperst fruitsapje & frisdrank naar keuze (25 cl)

Wat in geval van regen?

Regen of zon, niets kan ons tegen houden. Breng je regenjas mee indien nodig. Mocht het weer te slecht zijn, schuilen we in en authentieke kroeg of historisch gebouw.

Welke fietsen stelt u ter beschikking?

Wij beschikken over fantastische retrofietsen, uitgerust met een mand voorop om uw picknick of andere spullen mee te nemen.

Wat is de minimumleeftijd voor deelname aan de tocht?

Voor de veiligheid, is een minimum lengte van 1,5 m vereist. Op reservatie kun je een kinderfiets of kinderzitje (tot 22 kg) bekomen. Neem contact op via email op hello@retrobiketours.be of per telefoon op +32(0)471 74 59 40.

Veiligheid

Je neemt deel op eigen risico. We checken de staat van onze fietsen regelmatig. Je dient echter zelf de fiets goed te checken voor vertrek en na te gaan of alles goed werkt. Tijdens de tocht ben je zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en voor deelname aan het verkeer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor opgelopen schade. Dit omvat geen letsel aan leven, ledematen of gezondheid als gevolg van een schending van onze verplichtingen. Rijd voorzichtig met je fiets!

Is het mogelijk om een priv├ętoer te boeken?

Het is mogelijk om een priv├ętoer te boeken voor je familie, vrienden of collega's. Neem contact op via email: hello@retrobiketours.be of per telefoon +32(0)471 74 59 40.

Is het mogelijk om cash te betalen?

Je hebt de mogelijkheid om cash te betalen.

Is betaling op voorhand verplicht?

Neen, betaling ter plaatse in cash is steeds mogelijk. Wij beschikken ook over een betaalterminal.